Briyani Recipe Tips - 100 பிரியாணி வகைகள் on Windows Pc
Developed By: Durai
License: Free
Rating: 5,0/5 - 1 votes
Last Updated: December 27, 2023
App Details
Version |
1.0 |
Size |
10.6 MB |
Release Date |
January 24, 23 |
Category |
Books & Reference Apps |
App Permissions: Allows access to the vibrator. [see more (6)]
|
What's New: Initial Update [see more]
|
Description from Developer: 100 வகை சைவ அசைவ பிரியாணி வகைகளை ஒரே ஆண்ராய்டு ஆப்ஸ்-ல் இன்றே டவுன்லோடு செய்யுங்கள்.
மட்டன் பிரியாணி சீரக சம்பா பிரியாணி சாமை கோழி பிரியாணி காடை பிரியாணி ருசியான பன்னீர் பிரியாணி ... [read more]
|
About this app
On this page you can download Briyani Recipe Tips - 100 பிரியாணி வகைகள் and install on Windows PC. Briyani Recipe Tips - 100 பிரியாணி வகைகள் is free Books & Reference app, developed by Durai. Latest version of Briyani Recipe Tips - 100 பிரியாணி வகைகள் is 1.0, was released on 2023-01-24 (updated on 2023-12-27). Estimated number of the downloads is more than 1,000. Overall rating of Briyani Recipe Tips - 100 பிரியாணி வகைகள் is 5,0. Generally most of the top apps on Android Store have rating of 4+. This app had been rated by 1 users, 1 users had rated it 5*, 1 users had rated it 1*.
How to install Briyani Recipe Tips - 100 பிரியாணி வகைகள் on Windows?
Instruction on how to install Briyani Recipe Tips - 100 பிரியாணி வகைகள் on Windows 10 Windows 11 PC & Laptop
In this post, I am going to show you how to install Briyani Recipe Tips - 100 பிரியாணி வகைகள் on Windows PC by using Android App Player such as BlueStacks, LDPlayer, Nox, KOPlayer, ...
Before you start, you will need to download the APK/XAPK installer file, you can find download button on top of this page. Save it to easy-to-find location.
[Note] You can also download older versions of this app on bottom of this page.
Below you will find a detailed step-by-step guide, but I want to give you a fast overview of how it works. All you need is an emulator that will emulate an Android device on your Windows PC and then you can install applications and use it - you see you're playing it on Android, but this runs not on a smartphone or tablet, it runs on a PC.
If this doesn't work on your PC, or you cannot install, comment here and we will help you!
Step By Step Guide To Install Briyani Recipe Tips - 100 பிரியாணி வகைகள் using BlueStacks
- Download and Install BlueStacks at: https://www.bluestacks.com. The installation procedure is quite simple. After successful installation, open the Bluestacks emulator. It may take some time to load the Bluestacks app initially. Once it is opened, you should be able to see the Home screen of Bluestacks.
- Open the APK/XAPK file: Double-click the APK/XAPK file to launch BlueStacks and install the application. If your APK/XAPK file doesn't automatically open BlueStacks, right-click on it and select Open with... Browse to the BlueStacks. You can also drag-and-drop the APK/XAPK file onto the BlueStacks home screen
- Once installed, click "Briyani Recipe Tips - 100 பிரியாணி வகைகள்" icon on the home screen to start using, it'll work like a charm :D
[Note 1] For better performance and compatibility, choose BlueStacks 5 Nougat 64-bit read more
[Note 2] about Bluetooth: At the moment, support for Bluetooth is not available on BlueStacks. Hence, apps that require control of Bluetooth may not work on BlueStacks.
How to install Briyani Recipe Tips - 100 பிரியாணி வகைகள் on Windows PC using NoxPlayer
- Download & Install NoxPlayer at: https://www.bignox.com. The installation is easy to carry out.
- Drag the APK/XAPK file to the NoxPlayer interface and drop it to install
- The installation process will take place quickly. After successful installation, you can find "Briyani Recipe Tips - 100 பிரியாணி வகைகள்" on the home screen of NoxPlayer, just click to open it.
Discussion
(*) is required
100 வகை சைவ அசைவ பிரியாணி வகைகளை ஒரே ஆண்ராய்டு ஆப்ஸ்-ல் இன்றே டவுன்லோடு செய்யுங்கள்.
மட்டன் பிரியாணி
சீரக சம்பா பிரியாணி
சாமை கோழி பிரியாணி
காடை பிரியாணி
ருசியான பன்னீர் பிரியாணி
பச்சை மொச்சை பிரியாணி
முளைகட்டிய பயறு பிரியாணி
முந்திரி பிரியாணி
ஹெல்தி பைனாப்பிள் பிரியாணி
கோலா உருண்டை
சுவையான தேங்காய் பால் பிரியாணி
கத்திரி பிரியாணி
சத்தான கொண்டைக்கடலை பிரியாணி
செட்டிநாடு மட்டன் பிரியாணி
பெங்கால் ஃபிஷ் கோஃப்தா பிரியாணி
வெஜ் பிரியாணி
காளான் பிரியாணி
புதினா பிரியாணி
நட்ஸ் பிரியாணி
ஆம்பூர் மட்டன் பிரியாணி
ரம்ஜான் ஸ்பெஷல் மட்டன் பிரியாணி
எம்டி பிரியாணி
சிவப்பு அவல் பிரியாணி
பக்ரீத் ஸ்பெஷல் இடியாப்ப பிரியாணி
தக்காளி ஜாம்
தயிர் பச்சடி
வெங்காய பிரியாணி
புழுங்கலரிசி பிரியாணி
சிவப்பு அவல் பிரியாணி
கேழ்வரகு சேமியா வெஜ் பிரியாணி
பிரியாணி கத்திரிக்காய்
ரமலான் ஸ்பெஷல் உணவுகள்
சீரக சம்பா மட்டன் பிரியாணி
சத்தான குதிரைவாலி பிரியாணி
சேமியா மட்டன் பிரியாணி
மீல் மேக்கர் மஷ்ரூம் பிரியாணி
செட்டிநாடு இறால் பிரியாணி
ஸ்பெஷல் பாம்பே பிரியாணி
காஸ்மீரியன் பிரியாணி
ருசியான ராகி சேமியா பிரியாணி
பேபிஃகார்ன் பிரியாணி
பரங்கிபேட்டை பிரியாணி
செட்டிநாடு காடை பிரியாணி
ஸீ ஃபுட் கலவை பிரியாணி
வவ்வால் மீன் பிரியாணி
பிரெட் பிரியாணி
தேங்காய் தக்காளி பிரியாணி
ஜப்பான் ஸ்பெஷல் பிரியாணி
தந்தூரி சிக்கன் பிரியாணி
அஹனி பிரியாணி
ஈத் ஸ்பெஷல் பிரியாணி
கப்ஸா ரைஸ் பிரியாணி
மூங்கில் பிரியாணி
ருசியான முட்டை தம் பிரியாணி
சுவையானஆரஞ்சு பிரியாணி
வாழைப்பூ பிரியாணி
சிம்பிள் ஆலு – மட்டர் பிரியாணி
ருசியான நெய் பிரியாணி
சுவையான வாழைப்பூ உருண்டை பிரியாணி
சிம்பிள் சீஸ் பிரியாணி
நாஞ்சில் இறால் பிரியாணி
கேரளா பழ பிரியாணி
பட்டர் பிரியாணி
தால் பிரியாணி
ரோஸ் பெட்டல்ஸ் பிரியாணி
ட்ரை ஃப்ரூட் பிரியாணி
க்ரீன் பிரியாணி
ப்ரூட் பிரியாணி
ராஜ்மா பிரியாணி
ராயகோளா பிரியாணி
சிக்கன் கீமா பிரியாணி
முட்டை பிரியாணி
மொகல் பிரியாணி
காலிஃப்ளவர் கோபி பிரியாணி
முந்திரி பருப்பு பன்னீர் பிரியாணி
ஹைதராபாத் மட்டன் பிரியாணி
ஹைதராபாத் சிக்கன் பிரியாணி
செம்மீன் பிரியாணி
தம் பிரியாணி
சோயா புலாவ்
முட்டைகோஸ் பிரியாணி
தனியா பிரியாணி
உருளைக்கிழங்கு பிரியாணி
நெல்லிக்காய் பிரியாணி
பரங்கிக்காய் பிரியாணி
மலபார் பிரியாணி
வேர்க்கடலை பிரியாணி
முருங்கைக்காய் பிரியாணி
சௌசௌ பிரியாணி
நாரத்தங்காய் பிரியாணி
அஞ்சப்பர் சிக்கன் பிரியாணி
திண்டுக்கல் தலப்பாக்கட்டு பிரியாணி
மஷ்ரூம் பாலக் பிரியாணி
வேப்பம்பூ பிரியாணி
பனீர் பிரியாணி
கொத்துக்கறி பிரியாணி
பெங்கால் ஸ்பெஷல் ஃபிஷ் பிரியாணி
தலப்பா கட்டு மட்டன்
காய்கறி பிரியாணி
பட்டாணி பிரியாணி
காளான் ஸ்பெஷல் பிரியாணி
ரிச் நட்ஸ் பிரியாணி
Download up to 100 types of vegetarian safer bikes in the same Android Apps.
Mattan Briani
Chirga Chamba Brihan
Chicken biryani
Quail biryani
Delicious paneer biryani
Green beans
Spinach
Cashew biryani
Height pinapple briyani
Cola orb
Delicious coconut milk biryani
Knife biryani
Nutty candy biryani
Chettinad Mattan Briyan
Bengal Fish Gotthwa Bryan
Wage biryani
Mushroom biryani
Mint biryani
Nuts Briani
Ambur Mattan Briani
Ramzan Special Matt Bryan
MT Briyan
Red shoe biryani
Bakrid Special Idiopay Brian
Tomato jam
Yoghurt charchy
Onion brandy
Wormwood biryani
Red shoe biryani
Ragi saamya wage briyani
Biryani eggplant
Ramalan special foods
Chiraka Samba Mattin Brihan
Nutritious cavalry biryani
Seemia Mattan Bryan
Mealer Mashruam Briani
Chettinad shrimp biryani
Special Bombay Bryan
Casimirian Briani
Delicious Ragi Zemia Briani
Babyfront briar
Parangitta Briani
Chettinadu Quail Briani
Sea Food Mixer Briani
Fish biryani
Fred Briani
Coconut tomato biryani
Japan Special Brian
Tandoori chicken biryani
Ahnani Briyan
Eat special biryani
Kapza Rice Briani
Bamboo biryani
Delicious egg is her biryani
Tasty bowl biryani
Banana biryani
Simple Aloo - Matter Briani
Delicious ghee breaky
Tasty banana rice biryani
Simple cheese biryani
Shrimp biryani in the tongue
Kerala Fruit Briani
Butter Briani
Tal bariyani
Rose Petals Briani
Tri wheat biryani
Green Bryant
Brute biryani
Rajma Briani
Raigalla Briani
Chicken Ghee Briani
Egg biryani
Mogal briyani
Cauliflower Kobe Bryant
Cashew pulse paneer biryani
Hyderabad Mattan Briani
Hyderabad chicken biryani
Semmine biryani
His biryani
Soya Pulao
Cabbage biryani
Alone is a biryani
Potato biryani
Gooseberry biriyani
Parrot
Malabar biriyani
Initial Update
Allows access to the vibrator.
Allows applications to open network sockets.
Allows applications to access information about networks.
Allows an application to write to external storage.
Allows an application to read from external storage.
Allows using PowerManager WakeLocks to keep processor from sleeping or screen from dimming.