Home  /  Puzzle Games  / Çifte Dikiş 1 - Çılgın Sorular on Windows Pc

Çifte Dikiş 1 - Çılgın Sorular on Windows Pc

Developed By: Weez Beez

License: Free

Rating: 4,1/5 - 4.075 votes

Last Updated: December 27, 2023

Download on Windows PC

Compatible with Windows 10/11 PC & Laptop

Game Details

Version 1.0.25
Size 17.1 MB
Release Date January 25, 23
Category Puzzle Games

Game Permissions:
Allows applications to open network sockets. [see more (3)]

What's New:
Yeni versiyon hazırlandı. Bu versiyon artık eskidi, yeni versiyon linkine ulaşmak için açılıştaki linke tıklayın. Yeni versiyon için markette diğer Çifte Dikiş... [see more]

Description from Developer:
Dikkat! Hesabımızda iki tane Çifte Dikiş oyunu vardır. Bu versiyonda hata yapınca oyun seti başına dönüyorsunuz. Hata yapınca aynı sorudan devam etmek istiyorsanız diğer versiyonu... [read more]

Game preview ([see all 10 screenshots])

Game preview

About this game

On this page you can download Çifte Dikiş 1 - Çılgın Sorular and play on Windows PC. Çifte Dikiş 1 - Çılgın Sorular is free Puzzle game, developed by Weez Beez. Latest version of Çifte Dikiş 1 - Çılgın Sorular is 1.0.25, was released on 2023-01-25 (updated on 2023-12-27). Estimated number of the downloads is more than 1,000. Overall rating of Çifte Dikiş 1 - Çılgın Sorular is 4,1. Generally most of the top apps on Android Store have rating of 4+. This game had been rated by 4,075 users, 2,629 users had rated it 5*, 567 users had rated it 1*.

How to play Çifte Dikiş 1 - Çılgın Sorular on Windows?

Instruction on how to play Çifte Dikiş 1 - Çılgın Sorular on Windows 10 Windows 11 PC & Laptop

In this post, I am going to show you how to install Çifte Dikiş 1 - Çılgın Sorular on Windows PC by using Android App Player such as BlueStacks, LDPlayer, Nox, KOPlayer, ...

Before you start, you will need to download the APK/XAPK installer file, you can find download button on top of this page. Save it to easy-to-find location.

[Note] You can also download older versions of this game on bottom of this page.

Below you will find a detailed step-by-step guide, but I want to give you a fast overview of how it works. All you need is an emulator that will emulate an Android device on your Windows PC and then you can install applications and use it - you see you're playing it on Android, but this runs not on a smartphone or tablet, it runs on a PC.

If this doesn't work on your PC, or you cannot install, comment here and we will help you!

Step By Step Guide To Play Çifte Dikiş 1 - Çılgın Sorular using BlueStacks

  1. Download and Install BlueStacks at: https://www.bluestacks.com. The installation procedure is quite simple. After successful installation, open the Bluestacks emulator. It may take some time to load the Bluestacks app initially. Once it is opened, you should be able to see the Home screen of Bluestacks.
  2. Open the APK/XAPK file: Double-click the APK/XAPK file to launch BlueStacks and install the application. If your APK/XAPK file doesn't automatically open BlueStacks, right-click on it and select Open with... Browse to the BlueStacks. You can also drag-and-drop the APK/XAPK file onto the BlueStacks home screen
  3. Once installed, click "Çifte Dikiş 1 - Çılgın Sorular" icon on the home screen to start playing, it'll work like a charm :D

[Note 1] For better performance and compatibility, choose BlueStacks 5 Nougat 64-bit read more

[Note 2] about Bluetooth: At the moment, support for Bluetooth is not available on BlueStacks. Hence, apps that require control of Bluetooth may not work on BlueStacks.

How to play Çifte Dikiş 1 - Çılgın Sorular on Windows PC using NoxPlayer

  1. Download & Install NoxPlayer at: https://www.bignox.com. The installation is easy to carry out.
  2. Drag the APK/XAPK file to the NoxPlayer interface and drop it to install
  3. The installation process will take place quickly. After successful installation, you can find "Çifte Dikiş 1 - Çılgın Sorular" on the home screen of NoxPlayer, just click to open it.

Discussion

(*) is required

Download older versions

Other versions available: 1.0.25.

Download Çifte Dikiş 1 - Çılgın Sorular 1.0.25 on Windows PC – 17.1 MB

Dikkat! Hesabımızda iki tane Çifte Dikiş oyunu vardır. Bu versiyonda hata yapınca oyun seti başına dönüyorsunuz. Hata yapınca aynı sorudan devam etmek istiyorsanız diğer versiyonu indirin. Eğer telefonunuz İngilizce diline ayarlıysa "Logic Master 1" başlıklı oyunu indirin. Oyun içinden Türkçe dili seçebilirsiniz.

Çıldırtan soruları ve eğlendiren yanıtları ile yenilikçi bir bulmaca oyunu: Çifte Dikiş!!!

Problem çözmek ve hata yapmak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı! (*****Not: İpucu linki aşağıda*****)

Tavsiyemiz soruları önce kendiniz çözmeniz, sonra arkadaşlarınıza gösterip biraz dalga geçme fırsatı yakalamanız, eğlenceli olduğunu göreceksiniz...Unutmayın oyunda BİRBİRİNDEN FARKLI TAM 100 SORU VAR!!!

Kısa notlar: Oyun tamamen ÜCRETSİZDİR, oyun içinde herhangi bir şey satın almak zorunda değilsiniz, sadece oyuna konsantre olun ve eğlenin :))) Bazı eski android sürümlerinde oyun yüklenmekte sıkıntı yaratabiliyor, gerekli inceleme ve optimizasyonlar yapılacaktır, bunu yorumlarınıza yansıtmanıza gerek yok, ilginize teşekkür ederiz...

İpucu için:
http://ciftedikis.com/cozumler/


Android telefonunuz oyunu desteklemeyirsa, Facebook üzerinden oynayabilirsiniz:

https://apps.facebook.com/ciftedikis/



BU NE BİÇİM Bİ OYUN YAA?

Bu oyunda ilk bölümlerdeki BASİT görünen soruları bitirince artık sorulardan ve kendinizden şüphe duymaya başlayacaksınız. Unutmayın sorular saçma değildir, hepsinin kendi mantığı var. Tamam sizinkiyle aynı mantıkta olmayabilir, ama oyunun suyuna gidin, frekansı yakalayınca oyun daha keyifli olacaktır.

Bu oyun aptallık testi veya IQ testi değildir. Bugüne kadar bildiklerinizi unutarak soruları çözmeye başlayın. Oyun sadece bir zeka oyunu olmamakla birlikte alternatif çözüm yolları üretebilme yeteneğinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır (aslında bu bir zeka belirtisi ya, hadi neyse). Oynarken gülümseyecek ve bir sonraki eğlenceli soruya ulaşmaya çalışacaksınız.

SINIFTA KALMAK YOK :)))

Çifte Dikiş oyununda soruları çözmek için sizi yönlendiren soru yönergelerini dikkatle okumanız gerekecek. Bazen geyik tabir ettiğimiz unsurları da barındıran, bununla beraber farklı çözümler denemenize teşvik eden problemlerle karşılaşacaksınız.

HAVALI ARKADAŞLARA OYNAT, HAVANI AT!

Oyunun en keyifli yönlerinden biri arkadaşlarınızın hata yapmasını izlemek! Kendiniz oynadıktan sonra yakınlarınıza oynatarak beraberce eğlenebilirsiniz. Özellikle çok zeki ve havalı olduğunu düşünen arkadaşlara uygulayın, sonucu sizi tatmin edecektir :)))

ÖZELLİKLERE BAKALIM:

- Kolay kontroller (tıklama veya sürükleyip bırakma)
- 18 gruba ayrılmış 100 eğlenceli soru
- Puan cetveli
- Eğlenceli grafik görselleri
- İyi tasarlanmış müzik ve ses efektleri
- Facebook ve Twitter üzerinden puan karşılaştırma

DEHA'MIYIM NEYİM BEN?

Bu oyun okuma yazma bilen her yaştan insana hitap eden bir oyundur. Esprili olmasının yanında ciddi de bir oyundur. Aile bireylerinizle de rahatlıkla oynayabilirsiniz.

Çifte Dikiş oyununu oynayabilmek için “deha" olmanıza gerek yok. Eğer deha olduğunuzu iddia ediyorsanız da buradan ispatlamanız için bir fırsat sunuyoruz :)


E Bİ DE NASIL OYNANIYO ONU DUYALIM:

Oyunda 18 seviye bulunmaktadır. Her seviye 5-7 arasında soru içerir. Aynı seviye içerisinde herhangi bir soruda hata yaparsanız, o seviyenin ilk sorusuna geri dönersiniz. Bulunduğunuz seviyedeki tüm soruları hatasız bir şekilde yanıtladığınızda o seviyeyi bitirip, bir sonraki kilitli olan seviyeyi açmış olursunuz. Önemli olan sadece soruları çözmek değil aynı zamanda hızlı da çözerek yüksek puan almak. İlerleyen seviyelerde puan yükseltmek için tekrar aynı soru grubuna dönüş yapabilirsiniz.

Detaylı bilgi için internet sitesi:

http://www.ciftedikis.com

İpucu için:
http://ciftedikis.com/cozumler/

Oyunu direk mobil telefondan oynamak için:
http://ciftedikis.com/cep/
Yeni versiyon hazırlandı. Bu versiyon artık eskidi, yeni versiyon linkine ulaşmak için açılı
ştaki linke tıklayın. Yeni versiyon için markette diğer Çifte Dikiş 1 oyununu bulup indirebilirsiniz geliştiricinin diğer oyunları seçenekleri arasına bakarak. Bu versiyon hala çalışıyor, isterseniz bu oyuna devam da edebilirsiniz.
Allows applications to open network sockets.
Allows applications to access information about networks.
Allows applications to access information about Wi-Fi networks.