Home  /  Business Apps  / Elmű-Émász EnergiApp on Windows Pc

Elmű-Émász EnergiApp on Windows Pc

Developed By: ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport

License: Free

Rating: 3,7/5 - 12.599 votes

Last Updated: December 24, 2023

Download on Windows PC

Compatible with Windows 10/11 PC & Laptop

App Details

Version 5.2.7
Size 23.3 MB
Release Date December 04, 22
Category Business Apps

App Permissions:
Allows an app to access approximate location. [see more (9)]

What's New:
Stability improvements and bug fixes. [see more]

Description from Developer:
Töltse le és ismerje meg az ELMŰ-ÉMÁSZ hivatalos mobilalkalmazását, amelyet az Ön kényelme érdekében fejlesztettünk! Az applikáció segítségével – online ügyfélszolgálatunkhoz hason... [read more]

App preview ([see all 18 screenshots])

App preview

About this app

On this page you can download Elmű-Émász EnergiApp and install on Windows PC. Elmű-Émász EnergiApp is free Business app, developed by ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport. Latest version of Elmű-Émász EnergiApp is 5.2.7, was released on 2022-12-04 (updated on 2023-12-24). Estimated number of the downloads is more than 100,000. Overall rating of Elmű-Émász EnergiApp is 3,7. Generally most of the top apps on Android Store have rating of 4+. This app had been rated by 12,599 users, 2,830 users had rated it 5*, 6,738 users had rated it 1*.

How to install Elmű-Émász EnergiApp on Windows?

Instruction on how to install Elmű-Émász EnergiApp on Windows 10 Windows 11 PC & Laptop

In this post, I am going to show you how to install Elmű-Émász EnergiApp on Windows PC by using Android App Player such as BlueStacks, LDPlayer, Nox, KOPlayer, ...

Before you start, you will need to download the APK/XAPK installer file, you can find download button on top of this page. Save it to easy-to-find location.

[Note] You can also download older versions of this app on bottom of this page.

Below you will find a detailed step-by-step guide, but I want to give you a fast overview of how it works. All you need is an emulator that will emulate an Android device on your Windows PC and then you can install applications and use it - you see you're playing it on Android, but this runs not on a smartphone or tablet, it runs on a PC.

If this doesn't work on your PC, or you cannot install, comment here and we will help you!

Step By Step Guide To Install Elmű-Émász EnergiApp using BlueStacks

  1. Download and Install BlueStacks at: https://www.bluestacks.com. The installation procedure is quite simple. After successful installation, open the Bluestacks emulator. It may take some time to load the Bluestacks app initially. Once it is opened, you should be able to see the Home screen of Bluestacks.
  2. Open the APK/XAPK file: Double-click the APK/XAPK file to launch BlueStacks and install the application. If your APK/XAPK file doesn't automatically open BlueStacks, right-click on it and select Open with... Browse to the BlueStacks. You can also drag-and-drop the APK/XAPK file onto the BlueStacks home screen
  3. Once installed, click "Elmű-Émász EnergiApp" icon on the home screen to start using, it'll work like a charm :D

[Note 1] For better performance and compatibility, choose BlueStacks 5 Nougat 64-bit read more

[Note 2] about Bluetooth: At the moment, support for Bluetooth is not available on BlueStacks. Hence, apps that require control of Bluetooth may not work on BlueStacks.

How to install Elmű-Émász EnergiApp on Windows PC using NoxPlayer

  1. Download & Install NoxPlayer at: https://www.bignox.com. The installation is easy to carry out.
  2. Drag the APK/XAPK file to the NoxPlayer interface and drop it to install
  3. The installation process will take place quickly. After successful installation, you can find "Elmű-Émász EnergiApp" on the home screen of NoxPlayer, just click to open it.

Discussion

(*) is required

Töltse le és ismerje meg az ELMŰ-ÉMÁSZ hivatalos mobilalkalmazását, amelyet az Ön kényelme érdekében fejlesztettünk! Az applikáció segítségével – online ügyfélszolgálatunkhoz hasonlóan – bárhonnan és bármikor, pár perc alatt elintézheti az áramszolgáltatáshoz kapcsolódó ügyeit. Jelentkezzen be az online ügyfélszolgálatunkon is használt felhasználónevével és jelszavával, vagy regisztráljon néhány egyszerű lépésben!

Az applikáció segítségével beküldheti villanyórája aktuális mérőállását, megtekintheti a korábban rögzített mérőállásait, ezáltal mindig tisztában lehet a fogyasztás mértékével, valamint lehetősége van számlái megtekintésére, aktuális egyenlegének lekérdezésére és számlái online, bankkártyával történő kiegyenlítésére. Az alkalmazás lehetővé teszi regisztrációs adatai módosítását is, így megváltoztathatja jelszavát, új e-mail címet adhat meg, rögzítheti új telefonszámát, illetve új fogyasztási helyeket is hozzáadhat profiljához.

Ügyfélszolgálat-keresőnkkel azonnal megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső ügyfélszolgálati irodánkat. Kényelme érdekében, amennyiben a helymeghatározás funkció engedélyezve van, automatikusan felajánljuk a legközelebbit, sőt segíti megtervezni az irodába a legoptimálisabb útvonalat. Ha pedig élőszóban beszélne az ELMŰ-EMÁSZ ügyfélszolgálati munkatársainkkal, egy gombnyomással indíthat telefonhívást a Call Centerünk felé. Az alkalmazásunkat folyamatosan fejlesztjük, így hamarosan újabb funkciókkal bővül az intézhető ügyeik listája.

Előrefizetős mérő feltöltés:

Előrefizetős mérőjét akár otthonából is, néhány kattintással feltöltheti. Önnek csak a feltöltés összegét kell kiválasztania és jóváhagynia, majd az összeget bankkártyával kiegyenlítenie. A sikeres fizetés visszaigazolása után néhány perc múlva megkapja a feltöltő kódot.

Elektronikus számla:

Igényelje elektronikus számla szolgáltatásunkat, és kezelje számláit kényelmesen, és gyorsan. A továbbiakban az applikáción vagy az online ügyfélszolgálatunkon tekintheti meg e-számláit, amelyek elkészültéről minden esetben e-mailt küldünk, így nem kell a kézbesítésre várnia.

Időpontfoglalás:

Mostantól egyszerűen tud időpontot foglalni, amennyiben személyes ügyintézésre van szüksége. Az iroda, és az ügytípus megadása után megjelenítjük a kiválasztott iroda szabad időpontjait, melyekből szabadon kiválaszthatja az Önnek megfelelőt. A foglalása adatait is megtekintheti, módosíthatja, vagy lemondhatja az applikáción keresztül.

Közvilágítási hibabejelentő:

Ezen funkció segítségével gyorsan, egyszerűen regisztráció nélkül is bejelentheti az ELMŰ – ÉMÁSZ Társaságcsoport által üzemeltetett közvilágítás hibáit. Az alkalmazás egy naprakész adatbázis segítségével beazonosítja, hogy a bejelentés helyén az ELMŰ – ÉMÁSZ Társaságcsoport-e a közvilágítás üzemeltetője, amennyiben más szolgáltató az illetékes, erről egy felugró ablakban informálja a felhasználót. Budapest területén a közvilágítást a BDK (Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft.) üzemelteti, ezen hibákat rendszerünk sajnos nem tudja fogadni. Amennyiben azt tapasztalja, hogy a közterületen egy, vagy több lámpa nem világít, néhány gombnyomással megadhatja a hibabejelentés legfontosabb információit: a hiba jellegét, pontos helyét (akár begépeléssel, akár a GPS jel segítségével). Ha kidőlt lámpaoszlopot lát (pl. egy baleset, vagy fakidőlés miatt), fotózza le az alkalmazás segítségével jó fényviszonyok között, hogy ezzel is megkönnyítse a hiba elhárítását. Ha pedig megjegyzést szeretne fűzni a bejelentéshez, azt is könnyedén megteheti. A hibabejelentést a telefon beépített e-mail kliensével küldi el a program.

Köszönjük, hogy az alkalmazás használatával segíti a munkánkat!
Stability improvements and bug fixes.
Allows an app to access approximate location.
Allows an app to access precise location.
Required to be able to access the camera device.
Allows applications to open network sockets.
Allows an application to read the user's calendar data.
Allows an application to write the user's calendar data.
Allows access to the list of accounts in the Accounts Service.
Allows using PowerManager WakeLocks to keep processor from sleeping or screen from dimming.
Allows applications to access information about networks.